Filmpje: Zomer op Vlieland

Comments 2 Standaard

13 juli Lauwersoog vanaf een Marrekriteplek midden in de natuur.

Vandaag even een kort berichtje om een filmpje te delen van onze zonnige dagen op Vlieland, eind juni. Wat was Vlieland nog stil voordat de rukte van de zomervakantie losbrak. Heerlijk geankerd in de Geul voor de “ingepakte” vuurtoren. Naomi (oud Nyenrode collega) en Fabian aan boord. Lekker gezwommen…en mijn nieuwe drijvende drone uitgeprobeerd. Nadat ze van boord waren hebben Meine en ik nog mooie wandelingen en fietstochtjes gemaakt. Dit staat allemaal op het filmpje. Geniet ervan!

2 gedachtes over “Filmpje: Zomer op Vlieland

  1. Hè Meine en Marianne,

    Wat een ontzettend leuk filmpje. Gelijk opsturen naar het VVV van Vlieland. Op die manier kun je nog geld verdienen onderweg 😀. We zien nu al uit naar de opnames met de drone!! Wat een spannend moment dat ie te water gast en gelukkig opstijgt. Even een aanrader is de Belgische “documentaire Rond de Noordzee”. Zo leuk gefilmd. Dick zegt net dat de documentaire ook op DVD is. Wij liggen nu in Den Heler straks terug naar Havelte. Nog 2 dagen weken en dan……. vakantie ☀️🌤🌊🥾⛵️

    Hartelijke groet, Dick en Johanna

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s