9 gedachtes over “Prachtige ankerplek in baai bij Brixham

 1. Dank voor de vele mooie foto’s. Voelt als meevaren vanuit huis. Elke en ik gaan twee weken op vakantie naar Frankrijk. Eerst Parijs en later Belle Ille. Jullie hele fijne weken. Bye Bye. Bert en Elke,

 2. Fantastisch mooi gebied daar, ik ken het daar alleen vanaf het land. Is het weer ook goed? Al wat warmer? Geniet van alles, hartelijke groeten van ons!!

  • Hi Annet, we liggen in Penzane. gisteravond en vannacht buien, nu wel zon maar harde wind, dus straks lekker wandelen. het is nog niet echt warm, grijze wolken met gelukkig zeilbare windkracht 2-3-4 de afgelopen dagen. de buien gingen aan ons voorbij of losten op. plan is richting ierse zee. scillies, vanwege het weer doen we niet.

 3. Fantastische reis jongelui! En volgens mij met ideaal weer. Met met volle teugen genieten maar!
  Wij genieten hier ook van jullie foto’s.

  • leuk peter, je reactie. waarschijnlijk komt er vandaag weer nieuws op het blog. nu een rustdag na een geweldige zeildag gisteren. …. en heel veel dolfijnen die lange tijd met ons meezwommen. ontroerend mooi. we waren echt geraakt.

   • Leuk, die dolfijnen. Afgelopen zondag ben ik zelf met een groepje zeekajakkers om Noorderhaaks gegaan. Pakweg twintig zeehonden schoten heen en weer onder onze kajaks. Na het aanlanden kwamen ze ook het strand op om aan de boten te snuffelen.
    Ademloos hebben we liggen kijken. Dus die dolfijnen: lijkt me prachtig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s