Geduld……..?!

Comments 2 Standaard

Voorlopig nog even wachten met uitvaren. De nieuwe Raymarine plotter, die we hebben laten installeren werkt niet a.g.v. een systeemfout. Maandag wordt een nieuwe geinstalleerd. Planning van overtocht naar Engeland dus een paar dagen verschoven. Maken er natuurlijk wel het beste van. Varen straks uit richting Medemblik voor een weekendje IJsselmeer zeilen en de Zwarte Weduwe bezoeken

2 gedachtes over “Geduld……..?!

  1. Tjonge, ik had eigenlijk niet zo door dat jullie nu al wilden vertrekken. Jammer van de vertraging door die “systeemfout” in de plotter. “Wachten is: Actief bezig zijn met niks”. Misschien zie ik jullie volgende week nog even. Gr.

  2. Jammer dat de techniek jullie in de steek laat…. Het weekend klinkt in ieder geval goed… Nog even geduld…. Sterkte Tet en Rinus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s